KONZULTACE - OBJEDNÁVKA

Na konzultace u paní Adlové se s důvěrou obracím v okamžicích životních krizí a přechodných potíží. Vždy jsem zde nalezla jak pochopení a laskavý přístup, tak řešení aktuálních potíží. Někdy jsem cítila úlevu již během konzultace, někdy se projevila nenápadně. Vždy mě ale tyto konzultace posunuly dále.
PhDr. Daniela Brádlerová
Není nikdo lepší, na koho se obrátit v situaci, se kterou si člověk neumí sám poradit. Byla to právě paní Adlová, kdo mi pomohl srovnat se po smrti manžela, byla to ona, která zbavila mého syna nočních děsů. Nevím, jak to dělá, ale rozhodně to dělá úžasně a hlavně to opravdu funguje!
Pavlína Retzerová
Gabriela oplývá jedinečnou kombinací empatie, respektu, laskavého přístupu a humoru. Má dar vhledu do vaší situace, respektuje tempo každého člověka. V její společnosti se cítíte příjemně, bezpečně, bez jakéhokoli náznaku posuzování či kritiky. Je to žena na správném místě.
Ramona Siringlenhttp://cestasramonou.cz
V mojom živote som dospel do štádia, kedy som narážal na osobný strop. Aj napriek roznym technikám som sa nevedel pohúnut z miesta. Paní Adlová mi pomohla spracovať moje bloky a opať sa rozbehnút.
Tomáš Surovčíkhttp://surovcik.com/