konzultace, terapie, kurzy kvantování - dospělí i děti

Vaše zpětná vazba je pro mě největším oceněním a já si toho nesmírně vážím

Reference - konzultace

Má mladší dcera se před rokem dostala do stavu, kdy byla v depresích, sebepoškozovala se a i částečně uvažovala o odchodu z tohoto světa. Věděla jsem, že dceři obyčejný doktor-psycholog nepomůže, že je potřeba jiného - velmi lidského osobního přístupu. Po 3 měsících se stav dcery velmi zlepšil. Začala se mít ráda, byla schopná se opět vrátit do školy, zapojit se do kolektivu, připravit se na přijímačky a zdárně se dostat na svou vysněnou střední školu. Děkuji Gabčo za práci, kterou děláš. Děkuji za to jaká jsi a děkuji za to, že jsi. Jsem ráda, že jsem Tě mohla poznat.
Jana Bartošková
Paní Adlová je prostě skvělá. S profesionálním a empatickým přístupem dokázala "nemožné". Se synem jsem předtím navštívila spoustu konzultací a terapií od psycholožek po různé ezo terapie. Z psycholožky jsem měla pocit, že spíše psychicky narovnávám já jí, než ona mého syna, díky již nabytým zkušenostem. Syn se po těchto pokusech spíš uzavřel a nechtěl k tématu již mluvit. U paní Adlové byl k nezastavení. Celé 2 hodiny spolu "pracovali" a domů si odnesl cenné rady, jak si pomoci i sám, když bude ve svízelné situaci. A já si domů vezla usměvavého hošíka. Dětský úsměv je k nezaplacení.
Markéta Řeháčková
Není nikdo lepší, na koho se obrátit v situaci, se kterou si člověk neumí sám poradit. Byla to právě paní Adlová, kdo mi pomohl srovnat se po smrti manžela, byla to ona, která mi následně pomohla zbavit mého syna nočních děsů. Nevím, jak to dělá, ale rozhodně to dělá úžasně a hlavně to opravdu funguje! Zatím posledním báječným setkáním byla účast na kurzu kvantování, který mě naprosto uchvátil a otevřel nové obzory. Tuto zkušenost vřele doporučuji všem, kdo chtějí mít svůj život ve svých rukou.
Pavlína Retzerová
Díky paní Adlové jsem byla schopna se začít soustředit více na to, co je doopravdy podstatné a vážit si sebe samotné a přítomného okamžiku. Pomohla mi několikrát pustit trauma z předešlých let a naučila mě jak doopravdy odpouštět. Dokázala jsem se odprostit od energií co mě držely zpět a byla tak schopná přijmout to co mi je přáno.
Darina Sawicki MecBest Collection
Ke Gabče jsem začala docházet zhruba před rokem a udělala jsem velký pokrok. Ukázala mi, že nelze zachraňovat to, co zachránit nejde a že nelze pomoci někomu kdo pomoc nechce, že tuto energii je třeba vkládat do sebe a ne do ostatních. Začala jsem si více věřit a vážit si sama sebe a naučila jsem se tolik se nebát že mě ostatní nepřijmou, když budu sama sebou.
Asia Mecova
Na konzultace u paní Adlové se s důvěrou obracím v okamžicích životních krizí a přechodných potíží. Vždy jsem zde nalezla jak pochopení a laskavý přístup, tak řešení aktuálních potíží. Někdy jsem cítila úlevu již během konzultace, někdy se projevila nenápadně za pár týdnů. Vždy mě ale tyto konzultace posunuly dále.
PhDr. Daniela Brádlerová
Gabriela oplývá jedinečnou kombinací empatie, respektu, laskavého přístupu a humoru. Má dar vhledu do vaší situace, respektuje tempo každého člověka. V její společnosti se cítíte příjemně, bezpečně, bez jakéhokoli náznaku posuzování či kritiky. Je to žena na správném místě.
Ramona Siringlenhttp://cestasramonou.cz/
Paní Adlová mi pomohla, když se u mě stále opakovaly záněty dutin a já už odmítala další léčbu antibiotiky. Její metody uvolnily moje strachy, pocity a emoce a problém se postupem času vyřešil. Díky ni se snažím o změnu vnímání lidí v blízkém okolí a hlavně sebe.
Jana Formánková
Paní Adlová je výjimečná v tom, že vždy okamžitě dokáže odhalit pravou podstatu problému - jak se lidově říká “uhodit hřebíček na hlavičku”, dovést vás k aha momentu, díky kterému pochopíte, co děláte špatně a jak to dělat jinak. Vyzařuje z ní klid, který tak všichni v dnešním světě potřebujeme.
Petra ČernáMarketing Director
Všechny starosti, obavy a problémy, se kterými přicházíte, se za chvíli zdají být neopodstatněné. S oblibou říkám, že z konzultace odcházím o 10 kg lehčí - samozřejmě na psychické úrovni 🙂 Všem svým známým, které něco trápí doporučuji návštěvu. Ti, kteří k paní Adlové přišli, byli nadšeni stejně jako já.
Lenka Monoszon
Paní Adlová je úžasně empatický člověk. Vždy dokáže pomoci, pojmenovat příčinu a správně poradit, když to potřebuji. I naprostá zoufalost se tak během chvíle změní v euforii, veškeré strachy, obavy a předsudky mizí jako mávnutím kouzelného proutku a zůstává jen to podstatné. Díky, že jste!
Denisa Borovská
Paní Adlová vždy umí pomoci z nesnází. Umí vyslechnout a pomoci najít cestu, která je v souladu s vámi, aniž by soudila, nebo podsouvala její pohled na věc. Život je o vás a o tom, co vy chcete, ne ti jiní. Při rozhovoru s ní vždy přijdu na to, co je pro mne nejlepší, vždy najdu motivaci a odhodlání a vždy odcházím nabitá energií.
Ing. Monika Bartolomějovánutriční specialista
Gábina má velmi citlivý přístup, dokáže odhalit "bolavé místo" a pomoci člověku na cestě k sebeuzdravování. Je mi sympatický její nadhled, laskavý humor, zkušenosti a také skutečnost, že po každé návštěvě se cítím svobodnější a spokojenější.
Eliška Rylich Luhanová
Mockrát bych Ti chtěla poděkovat za úžasnou podporu a empatický přístup. Ať už se jednalo o naražený nos, obražené zápěstí, vztah s rodiči nebo nejrůznější strachy a obavy. Ze srdce Ti za VŠE děkuji. Za každou Tvoji pomoc, psychickou podporu, za velice citlivý přístup. Děkuji Ti za úlevu od bolesti fyzické i psychické.
Katherine F.
Pomoc od paní Adlové je jistota, že se člověku uleví, ať zrovna řeší cokoliv. Vyhovuje mi kombinace kvantové terapie, SRT a hlavně porozumění a laskavý přístup! Super je, že lze takovou účinnou pomoc získat i přes telefonický rozhovor. Já jsem moc vděčná, že Gábina existuje. Je to úžasná bytost.
Anna Katrin
Na jediné konzultaci jsme vyčistili nepříjemné vzpomínky z dětství a nahradili je novou vzpomínkou. Je to neuvěřitelné, jak opravdová je teď pro mě vzpomínka. Pokaždé když si na ni vzpomenu, dodá mi hodně lásky a síly. Děkuji
Adam ŠtruncLektor řečnických dovedností ve společnosti Naučmese.cz
V mojom živote som dospel do štádia, kedy som narážal na osobný strop. Aj napriek roznym technikám som sa nevedel pohúnut z miesta. Paní Adlová mi pomohla spracovať moje bloky a opať sa rozbehnút.
Ing. Tomáš Surovčíkhttp://surovcik.com/
Díky konzultaci a technikám, které jsem se u Gábiny naučila, jsem vyřešila palčivý zdravotní problém, který trval téměř rok a nikdo z odborníků mi nedokázal pomoci.
Ing. Tereza Ščerbová, kariérní poradce, kouč, lektorhttps://www.terezascerbova.cz
Byla jsem ve velice špatném psychickém a následně i fyzickém stavu. Stresy,úzkosti, deprese, panické záchvaty jsou pryč. Určitě doporučuji všem, kteří se chtějí zbavit negativních bloků, programu nebo různých fóbií. Gábinko, jsi opravdový anděl na této zemi. Nemůžu slovy vyjádřit moje díky za veškerou Tvou pomoc a ochotu.
Martina Ruman
Paní Adlová, jste dokonala....druhý den po konzultaci jsem bez bolesti hlavy, kterou jsem trpěla dlouhou dobu a nic mi nezabíralo...mockrat dekuji...budu se tesit na dalsi shledani. Netusila jsem, ze je to tak jednoduche, pokud clovek veri a zbaví se strachů, dokaze cokoli. Jsem moc rada, ze existuji lide jako jste vy. Dekuji.
Petra Kubišová
Gábi, díky tobě jsem se dokázala podívat na komplikace v mém životě z jiného uhlu. Pomohla si mi zjistit, kde musím zapracovat hlavně na sobě a kde to naopak musím “pustit”. Získala jsem zpět své sebevědomí a sebedůvěru. Jsi laskavý a empatický člověk, který dokáže přesně vystihnout, kde se skrývá problém a hned nabídneš řešení.
Dagmar Hlavováwww.dagmarhlavova.cz
Paní Adlová, je úžasná bytost s otevřeným srdcem. Ať jsem měl problém, na těle, v psychice, nebo duši, dokázala mi pomoct i na dálku (i přes několik států). Je to prostě Anděl, který mi vždy dokáže pomoci v akutním stavu, či bolesti, kdy jsem například ve strachu a stažení, kdy si nedokážu sám pomoci. A za to vše jsem jí upřímně z celého srdce neskutečně vděčný.
Michal /Mišák/
Paní Adlové jsem vděčná, protože mi moc pomohla, když mi bylo hodně špatně na těle i na duši. Mám k ní velkou důvěru, protože mě vždy bezpečně vezme pod svá křídla. Má krásnou energii a stojí nohama na pevně zemi. Pro mě je to výjimečný člověk.
Jiřina Černíkováhttp://www.stastnyclovek.cz/
U paní Adlové jsem absolvovala konzultaci i víkendový kurz. Mohu s klidným svědomím prohlásit, že tato "žena" je absolutní profík. Dokáže s vámi projít vaše problémy a následně pomoct. Jak jinak, než s láskou, s lidským přístupem a pochopením. S těmito dary totiž paní Gábina dokáže pracovat a pomáhat. Velké díky!
Jitka Zahrádkováhttp://www.jitkagarden.cz
Prožívala jsem těžké období plné slz a nekonečně dlouhého trápení. Děkuji mnohokrát za odloupnutí několik vrstev pomyslné cibule (starých vzorců), které byly pořádně těžké, těžké jako starý zimní kabát...ten jsem již svlékla, odhodila v dáli a oblékám si letní šatičky a jdu tančit, protože je mně do tance.
Markéta Řeháčková
Jsem vděčná, že jsem měla možnost poznat paní Adlovu. Moc mi pomohla a pomáhá se všemi strachy a úzkostmi, kterých se s její pomocí zbavuji. Vždy po konzultaci jsem jsem lehčí, prostě v pohodě.
Zuzana Hlavsová
Paní Adlová mi vždy poradí se složitějšími problémy, dokáže mě dokonale uklidnit a navézt na tu správnou vlnu. Návštěvy v jejím terapeutickém domku jsou pro mě synonymem pro harmonii, klid a radost.
Lucie Šafránková
Gábi, jsi člověk s velkým srdcem, empatií a snahou pomáhat druhým. Pro mě je inspirací i tvá neustálá práce na sobě, vzdělávání se a hledání nových možností. Doporučuji tě všem svým známým, kteří řeší složité situace jak zdravotní, tak životní a vztahové. Díky za tvůj čas a inspiraci.
Ing. Silvie Kostkováfinanční poradenství AXA
Před nedávnem mně trápila svědivá vyrážka. Byla jsem unavená fyzicky i psychicky. Neměla jsem na nic energii. Ale už druhý den po konzultaci mi začal mizet šílený otok z nohy, a každým dnem se to lepšilo. Děkuji také za pomoc dítěti mých známých, které trpí těžkou formou leukémie. Jsem si jistá, že každý kdo se k Vám obrátí, najde pomoc!
Jolka Janstová
Někdy se člověk dostane do úzkých a je rozumné vyhledat někoho, kdo si ví rady a má široké pole znalostí a nadhled. Měla jsem to štěstí že si velmi citlivým způsobem vyhledala příčiny mých potíží. Rozebraly jsme je a pak si mi je vytahala z hlavy dřív, než jsem se stačila rozkoukat. Je to až neuvěřitelné. K Tobě jsem přišla s problémem a odešla bez něj.
Dobra Došlá
Ahoj Gabčo, chci Ti moc poděkovat za Tvou konzultaci. Byla pro mě velkým přínosem. Moc se mi líbilo dojemné napojení na miminko a když jsem odcházela od Tebe, tak jsem měla pocit, že už nikdy nic nemusím řešit:-) Moc Ti děkuji za Tvou pomoc. Ať se Ti daří a přeji spoustu spokojených klientů.
Jana Svobodováhttps://jana-svobodova.cz/
Na Gabrielu jsem dostal doporučení. Absolvoval jsem u ní individuální konzultace i víkendový kurz. Osobní přínos byl pro mě fantastický. Během sezení zvládneme absolvovat vice témat a kombinaci různých technik s okamžitým efektem, perfektní zpětnou vazbou a empatickým přístupem.
Stanislav Škoda
Každý by mal mať svoju Gabču! 🙂 Gabika s láskou používa zdravý rozum, spája súvislosti a dáva dohromady informácie z rôznych oblastí. Vnímam u nej, že vie, že k jednému cieľu vedie mnoho ciest. Ľudí nesúdi, a preto dokáže navodiť atmosféru, v ktorej sa staré vzorce ľahšie menia. Som vďačná, že som ju na svojej ceste stretla 🙂
Tatiana Čechová
Moc děkuji za tvojí pomoc v mém životě. Nebylo pro mně jednoduché mluvit o svých pocitech a problémech kvůli strachu a odsouzení. Díky tobě se můj život zlepšil a já jsem dnes mnohem šťastnější a spokojenější. Život se má žít a ne přežívat. S tvojí pomocí to jde jednoduše a rychle.
Darja Nosková
Pani Adlova robi svoju pracu srdcom. Pre nu je to poslanie. Pre mna je to jediny clovek, ktoremu sa mozem zdoverit uplne zo vsetkym. Uz vela krat mi pomohla v situaciach, ktore som nezvladala. A pre mna podstatne, naucila ma pozitivne mysliet. Dakujem ❤
Erika Sener-Slivova
Konzultácia u pani Adlovej mi veľmi pomohla. Bolo príjemné, rýchle a jasné. Cítil som sa ako znovuzrodený. Je vidieť, že je profesionálka a robí si svoju prácu na plno a s vášňou. Ďakujem !
Michal Mrákava
Musím říci, že jsem u paní Adlové jsem byl několikrát a vždycky mi moc pomohla, když už jsem nevěděl kudy kam. Ať už radou a nebo s pomocí technik, které ovládá. Mohu jen doporučit. A to prostředí, ve kterém vše probíhá je naprosto úžasné.
Ing. Jan Zemánek
S Gabčou se známe roky přes rodiče mého manžela, takže když měl syn problémy, napadlo mě ji oslovit. Syn odjízděl po každé návštěvě spokojený a musím říct, že některé techniky, které nám poradila, praktikujeme dodnes. Takže Gabčo, mooc děkujeme za všechno.
Simona Vavreková
Ke Gábině chodím moc ráda, vždy mi pomůže najít správnou cestu. Díky ní se můj život ve všech oblastech (profesní, osobní...) změnil o 180’ k lepšímu. Zjistila jsem, co je mým posláním v životě a jsem na cestě, abych ho realizovala. Určitě doporučuji ke Gábině zajít, pokud v životě s něčím potřebujete pomoct.
Markéta Taxováhttps://malujisrdcem.cz/
Dostala som doporučenie od mojho bratranca Michala, ktory mal tusenie, ze prave ona mi moze pomoct. Nemylil sa, som mu za to velmi vdacna, hoci ma cakaju tak ako kazdeho este mnohe nastrahy, avsak uz teraz mi je lahsie a viem, ake techniky budem pouzivat. Takze este raz dakujem moc. Urcite ta budem odporucat svojim priatelom a blizkym, lebo su situacie, kedy je potrebne poziadat o pomoc.
Patrícia Popelár
Gábinka milá má, zlaté srdce ona má. Je tu pro nás ve dne v noci, vždy připravená nám pomoci. Vděčnost, lásku posílám, srdečně Tě objímám. Děkuji Ti Gábi milá, za to, že jsi mě zachránila.
Alča B.
Absolvovala som viacero seminárov a naposledy sa mi intenzívnej a každej meditácii od Disperzu vynárali negatívne veci (aj ked okrem tohto sa mi Dispersa veľmi páči). Gabiku som oslovila, aby mi s tým pomohla a ako vždy nesklamala. Vrelo ju odporúčam, robí to veľmi dobre.
Anka Surovčíková

Reference - kurzy

Stačil jediný den na jejím kurzu a já jsem schopná postavit se do vlastní síly beze strachu vkročit do neznámé situace. Někdy je život pěkně klikatý a těžký ale zavírat oči před překážkami nikdy ničemu a nikomu nepomohlo. A hluboká vnitřní sebereflexe za doprovodu úžasné, citlivé Gábiny uzdravila moje trápeni. Nyní jsem schopná nastavit si jasný záměr a cíl jak chci v životě žít a také, jaké lidi chci ve svém životě mít.
Pavla Klůz Nedomova
Díky moc za úžasný víkendový kurz. Je to paráda mít takový mocný nástroj k dispozici. Umím si poslat skvělou náladu, odstranila jsem si bolest, partnerovi zablokovaná záda, ovlivňuji počasí, parkuji na první dobrou... Říká se že "nic není nemožné" a já bych dodala "a tomu kdo umí kvantovat"... Za všechny ty zázraky a možnosti 100x DÍKY!
Jana Kunstová
Kurz mi přímo na místě změnil pohled na věci,které jsou pro mě stresující. Techniky, které jsem se naučila, měly okamžitý účinek a výsledek. Doporučuji ho všem, kteří mají jakýkoliv problém ve svém životě. Tento kurz změní doslova Váš pohled na život a negativní pocity mizí. Vím, že z něj budu čerpat celý život. Moc děkuji.
Jitka Vojtěchová
Líbily se mi už Tvé webové stránky, byla si reálná. Na kurzu dokážeš hezky předávat informace a navodit pocit bezpečí. Výsledky byly citelné hned na kurzu. Je mi výrazně lépe, než před tím. Kurz mi pomohl ohromně, velmi mě v mnoha ohledech inspiroval a dodal energii do další práce. Je mi výrazně lépe než před ním.
Ida Zavadilová
O kvantování jsem se dozvěděl od známé, která měla problémy s nadledvinami. Její LÉKAŘ jí doporučil KVANTOVOU TERAPII. Manželka našla na internetu tvůj kurz. Líbilo se mi, že jsem získal informace a metody, které mi pomohly zbavit toho, co mi "zasíralo" život a mohl jsem se tak otevřít pozitivním energiím, které mě nasměrovaly správným směrem.
David Veber
Jsem ráda, že mne můj muž přesvědčil, abych s ním navštívila tvůj kurz. Díky tvým technikám jsem začala kvantovat každý den a co se děje kolem mne je neuvěřitelné. V práci jsem dostala skvělou nabídku na spolupráci s firmou, o které jsem ani nedoufala. Pracuji na sobě a je to to úžasné a fascinující! Ještě jednou moc děkuji za zasvěcení do kvantování a za to, že jsi mi otervřela oči.
Karolína Veberová Brdičková
Ahoj Gábi, představ si, jak jsme kvantovali na tom víkendovém semináři na lásku atd., tak to vše přišlo. Jakkoliv nevím, jak to skončí, tak si prostě jen užívám, co přichází. Takže mohu si dovolit říci - ano daří se mi skvěle a moc děkuji, za skvělý víkend a tvůj čas, což je to nejcennější, co máme.
Ing. Markéta Holá
Musím přiznat, že kurz předčil mé očekávání. Naučila jsem se, jak si zbytečně nekomplikovat život, jak se zbavit obav, strachů, jak pomoci sobě, či svým blízkým. Kdybych nezažila to, co jsem zažila na kurzu a někdo mi to vyprávěl, nevěřila bych. Jsem opravdu nadšená!
Lenka Monoszon
U paní Adlová jsem byl jsem na semináři kvantovky a bylo to opravdu skvělé! Naučil jsem se techniky, kterými si zlepšuji život a zdraví. A to prostředí ve kterém vše probíhá je prostě úžasné. Mohu jen doporučit.
Ing. Jan Zemánek
Velmi dobře zorganizováno, velmi názorně podáno. Hodně praxe, velmi uchopitelné. Zároveň ohromujíci energie a odborné znalosti! Kdykoliv se vrátim. Je mi ctí znát a být, byť jen chvíli s Gábinkou 🙂
Daniela Weinfurtováhttps://www.healing-touch.cz/
Víkend by som si velmi rada zopakovala. Gabika pozná viaceré cvičenia, techniky, je nenásilná, príjemná. Určite ju odporúčam všetkými dvadsiatimi. VŽDY sa mi po stretnutí s ňou uľavilo – či už to bolo pár hodinové sedenie, alebo celý víkend.
Ja Lucka
U Gabiky som absolvovala Víkend pre ženy, ktorý bol poučný, seba spoznávajúci a predovšetkým pohodový. Teším sa na jej ďalšie semináre.
Anka Surovčíková